ЖГЕРБ от област Бургас участваха в Общо събрание, Антоанета Събкова бе преизбрана за член на НИС

Представителите на структурите на ЖГЕРБ от общините в област Бургас, както и членове на областното ръководство участваха в Общо събрание на организацията, което се проведе в София, зала 6 на НДК. На него присъстваха делегати от цялата страна, представители на ПП ГЕРБ от местната, законодателната и изпълнителната власт, както и членове на Европейския парламент.

Специални гости на събранието бяха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, председателят на женската организация на Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак, депутатът от Европейската народна партия и ГЕРБ в Европейския парламент (ЕП), зам.-председател на женската организация Мария Габриел, зам.-председателите на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, Цветан Цветанов и министър- председателят на Република България – Бойко Борисов.

Ирена Соколова бе избрана единодушно за нов председател на Жени-ГЕРБ. Гласували за нейната кандидатура бяха 475 делегати, предложението е взето с пълно мнозинство.

За член на Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ бе преизбрана Антоанета Събкова, част от структурата на организацията в Бургас.

На форума бе представен отчет на дейността на ЖГЕРБ и бяха избрани и членове на Националния изпълнителен съвет. Ръководството на женската структура се състои от 13 члена заедно с новия председател Ирена Соколова.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!