Дядо Коледа танцува в Mall Galleria Бургас

Десетки деца се забавляват предколедно в Mall Galleria Бургас. Чрез поредица от празнични инициативи през този декември молът за пореден път показа, че радостта и щастието на децата е сред приоритетите му.

В сряда коледни песни озвучиха втория етаж на търговско-развлекателния център. Забавляваха се децата от училище за чужди езици Cool School. Освен да танцуват и да пеят, те имаха възможност да поиграят, дори да щуреят из мола, докато родителите им неотменно ги следваха с фотоапарати в ръце. Дядо Коледа, в компанията на Всезнайко, Джуджанка и много други работливи джуджета, бяха подготвили тематични празнични игри за ученолюбивите малчугани. Увлечен от общото веселие, белобрадият старец не издържа и се включи в танците на децата.

Това не е първият детски празник, който организират от мола през тази зима. В началото на декември тук се проведе детски конкурс за украсяване на елхи. В резултат двадесет коледни дръвчета красят един от етажите му. Mall Galleria Бургас дава заявка за истински детски рай и през останалата част от годината. През следващите дни в програмата са включени изработване на картички и късмети, театрална школа, балет, куклен театър и още много забавления. За по-големите посетители има други изненади – два големи концерта на новите български риалити звезди ще се състоят през този уикенд.

Пълната програма можете да видите тук.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!