Джет състезание край Приморско събира фенове на екстремния спорт

Черешката на тортата в надпреварата ще бъде Лора Караджова

Тази събота /22 август/ от 10.00 часа на плаж „Перла” край Приморско ще бъде даден старт на трети кръг от Републиканското първенство по джет.  JET SKI COMPETITION 2015 се провежда под патронажа на кмета на община Приморско д-р Димитър Германов.

Състезатели от цялата страна ще премерят сили в престижното морско състезание, което вече е утвърдено събитие в спортния календар на община Приморско. Всяка година стотици фенове се събират на плажа край града, за да станат част от екстремната надпревара. Тази година участниците ще мерят сили в категориите прав джет (jet ski), седнал джет (runabout) до 200 и над 200 конски сили.

Джет – стартът ще бъде даден от кмета Германов, а водещ на състезанието ще е най-екстремният български телевизионен  ас и актьор Атанас Михайлов. Черешката на тортата в надпреварата ще бъде Лора Караджова. Дъщерята на легендарния рок-изпълнител от група „Сигнал” Данчо Караджов ще се погрижи за доброто настроение на всички. Зад пулта ще застане DJ Vladislav Rashkov, който ще миксира със зареждаща музика.

Адреналин, музика, красиви жени, награди и много други изненади обещават организаторите на всеки, който посети JET SKI COMPETITION 2015 в Приморско.

Всички желаещи да се включат в надпреварата могат да се запишат на тел. 0887 722 633 – Тодор Костов, или на място в деня на състезанието.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!