Деца изработват дигитални илюстрации на любими герои

РобоКидс и детската книжка „Фрък“ организират  безплатен демо час за курса по дигитална илюстрация за деца над 10 години  „Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars“ в петък, 16 август, от 16 часа на ул. „Съединение“ №5.

В този нов курс децата ще се научат на основни техники и похвати при създаване на векторна илюстрация, докато правят любимия си герой от една от най-известните игри в момента „Brawl Stars“.  В края на курса децата ще направят свой уникален постер с техния герой и ще получат разпечатан плаката си заедно с няколко стикера с героя си.

Този безплатен демо час е подходящ за деца над 10 години. Местата са ограничени. Записвания само на приложените линкове или посочения телефон.

Повече информация на www.robotilnica.com ,  https://www.facebook.com/robokids.bghttps://www.facebook.com/frukbook/ или на телефон 0890 568 562.

Линк за записване за безплатния демо час: Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars | Демо час 

Линк за записване за курса : Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars | курс по дигитална илюстрация за деца от Фрък и РобоКидс в Бургас – лято 2019

Пълно инфо и програма на курса: Направи си сам плакат с любим герой от Brawl Stars | курс по дигитална илюстрация за деца от Фрък и РобоКидс в Бургас

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!