Депутати от ГЕРБ ще проведат приемни дни в Бургас, Сунгурларе и Камено

В три общини народните представители от ГЕРБ-Бургас ще проведат открити приемни за граждани на 19 януари (понеделник). Иван Вълков, който е зам.-председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и член на Комисията по околна среда и води, ще има приемна в централата на партията в Бургас от 10 часа. Тя се намира на ул. „Конт Андрованти“ 5, а записвания се правят на телефон 0884800023 и на място в офиса на партията.

Румен Желев ще отговаря на въпроси в офиса на партията в Сунгурларе, на ул. „Г.Димитров“ 9 от 10 часа. Той е член на парламентарната комисия по земеделие и храни. Записвания за среща с народния представител могат да бъдат направени на телефон 0884800568 или на място в офиса на ГЕРБ.

Зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси Диана Йорданова ще коментира актуални теми и въпроси с жителите на Камено. Приемният й ден започва в 11 часа и ще се проведе в офиса на партията на ул. „Неделчо Камбов“ 8 . Диана Йорданова е и член на парламентарната комисия по Комисия за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР). Записвания за приемния ден на телефон 0884846916 или на място.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!