Депутатите от ГЕРБ-Бургас даряват първите си заплати на пострадали райони от наводненията в областта

Народните представители от ГЕРБ-Бургас ще дарят първите си получени възнаграждения на пострадали райони от наводненията в областта. Областният лидер на партията Димитър Бойчев заедно с Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Йорданова и Семир Абу Мелих единодушно са взели това решение, което ще стане факт веднага след получаване на заплатите.
След последните проливни дъждове в края на миналата седмица, в област Бургас бе обявено бедствено положение. Ситуацията постепенно се нормализира, но все още много места са сериозно пострадали и имат нужда от помощ. Сред тях са рибарското селище Ченгене скеле и селища на територията на общините Бургас и Приморско.
Още от началото на проливните валежи народните представители са в постоянен контакт с хората от кризисните точки и следят внимателно какво се случва.
Не за първи път от ГЕРБ-Бургас оказват помощ на засегнатите жители в областта. От партията се включиха активно в отстраняването на щетите при поредното наводнение през месец септември във в.с Черниците, рибарското селище Ченгене скеле, в.з.Росенец, Ново Паничарево. Тогава от ГЕРБ дариха домакинска техника, строителни материали, моторна лодка, продукти от първа необходимост, дрехи.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!