Двойникът на Путин идва в Бургас

Ако  видите Владимир Путин да се разхожда в Бургас, не се учудвайте. На 10 август най-известният двойник  на руския президент и колегите му от хумористичното шоу „Comedy club” ще изнесат първото си представление в България.  Актьорът  Дмитрий Грачев, който отдавна се е превърнал в национална знаменитост, защото  имитира до съвършенство жестомимиката и интонацията на президента Путин, няма да остави публиката да скучае. Въпреки че в повечето си скечове той остава ледено спокоен, зрителите  се заливат  от смях заради невероятните ситуации, в които попада като президент.

Шоуто „Comedy Club” се излъчва по руския развлекателен канал ТНТ от 2005 година, а участниците в него са кадри на играта КВН (Клуб на веселите и находчивите).  Освен Грачев, на 10 август на сцената на Летния театър ще видим  още  определената за скандална в Русия  група  USB (United Sexy Boys) и  дуета „Сёстры Зайцевы”. В USB зад псевдонимите Никита, Стас, Гена, Турбо, Дюша Метёлкин се крият имената на Константин Маласаев, Андрей Шелков, Дмитрий Вьюшкин, Сергей Гореликов и Андрей Минин. Те са сред кумирите на  тийнейджър в Русия, а за най-добър  от лошите момчета е сочен Сергей Гареликов – Турбо, който се превъплъщава в  безскрупулен бандит по възможно най-смешния начин.

Шоуто „Comedy club” може да бъде определено като руския вариант на „Комиците”, защото включва пародиране на политически фигури, певци и други известни личности.  То ще бъде представено в Бургас на  10 август, от 20 часа в Летния театър.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!