„Да украсим Бургас” набира скорост

Луксозният календар на Общината за 2015 е една от наградите в инициативата

Популярността и позитивната насоченост на конкурса „Да украсим Бургас“ прехвърли очертанията на града. Тук взимат участие ентусиасти от съставните селища и квартали, жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, детски градини, училища и др.

Участието е лесно и включва само две стъпки – трябва да се направят снимки на украсеното място и кадрите да се изпратят на електронен адрес media@burgas.bg. Задължително трябва да се посочат име, телефон за връзка и точен адрес. Предимство имат обектите с външна декорация.

Предложенията се очакват до 20 декември /последен  ден от конкурса/.

Снимковият материал ще бъде подробно разгледан от жури. Победителят ще бъде обявен на 22-ри декември /понеделник/.

Тази година голямата награда за отличената номинация е тематичен сувенир, предоставен от Общинското предприятие „Морски знаци“. Той е ръчно изработен и ще се впише в празничната атмосфера на вашия интериор.

Всички участници ще получат рекламни подаръци от Община Бургас.

Историята на надпреварата показва, че независимо от стила на украсата  –  от ръчно изработени свещници и венци, мащабни фигури на коледни герои, през снежен интериор от естествени материали, дървени шейни и фенери, до космополитна феерия от цветове, празниците са най-светли, когато са споделени.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!