Гранд Хотел и СПА Приморец отново посреща гости

Гранд Хотел и СПА Приморец отваря врати от 26 май и се завръща към пълноценен живот. Отдаден на призванието да осъществява мечтаната почивка, успешното бизнес събитие, да създава положителни емоции и да оставя незабравими спомени, екипът на хотела е готов да посрещне отново всеки гост с вяра и надежда в утрешния ден!

Както винаги досега, здравето и сигурността на нашите служители и гости са от първостепенно значение за ръководството на Гранд Хотел и СПА Приморец . След анализ на всички препоръки и мерки на Световната здравна организация, Световната Организация по Туризъм към ООН и други международните ресорни организации, както и местните власти, в това число препоръките на Министерство на здравеопазването, Министерство на Туризма, БХРА и др. са взети всички необходими мерки и са наложени редица промени в начина на работа от 26 май 2020 г.

Екипът на хотела е добре информиран и обучен, съгласно новите изисквания за работа. Ежедневно ще се следи за спазване препоръките и указанията на правителството, здравните институции и медицинските експерти и ще съобразява с тях работния процес.

Какво уверяват от Гранд Хотел и СПА Приморец:

  • Нашият екип спазва висока лична хигиена и социално дистанциране;
  • Хотелът разполага с необходимите дезинфектанти и предпазващи средства;
  • Честотата, начина и средствата за почистването на всяка част от хотела са съобразени с най-високите стандарти и изисквания;
  • Направили сме необходимите промени в отделни услуги на хотела, за да осигурим Вашия максимален комфорт и спокойствие
  • В тази безпрецедентна ситуация и тежко за нас време, сме фокусирани още повече върху предоставянето на грижи, увереност и комфорт на всички гости и служители.

Повече подробности вижте тук:

https://hotelprimoretz.bg/bg/nastanyavane-hotel-primorets-burgas-bulgaria/stay-safe-guidelines-primoretz-burgas-bulgaria

Оставаме на Ваше разположение и ще Ви очакваме!

Резервирайте с увереност на познатите Ви телефони и имейли:

reservations@hotelprimoretz.bg

info@hotelprimoretz.bg

+359 56  8 12345

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!