Гимназията по туризъм в Бургас се представя на бизнеса

Представители на туристическия и ресторантьорски бизнес са поканени на трудова борса с възпитаници на училището

Ръководството на ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” организира днес – 23 април ежегодната трудова борса за възпитаници на училището. На нея са поканени представители на туристическия и ресторантьорски бизнес. Борсата ще се проведе  от 17:30 ч. в залата на ресторант „Младост”.

ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” осигурява възможност представителите на туристическия бранш от Бургаски регион да се срещнат лице в лице с потенциални кандидати и да представят пред тях и техните родители своите предложения.

През годините на обучение учениците на Професионалната гимназия по туризъм са получили специализирана подготовка на високо ниво, която ще им позволи да покажат високи резултати в бъдещата си реализация. Училището подготвя за трудовия пазар младежи със знания в областта на мениджмънта и обслужването за хотели и ресторанти, производството на хляб, сладкарски изделия, кулинарни изделия и напитки.

Възпитаници на гимназията нееднократно са завоювали призови места в национални и международни състезания по кулинарно изкуство, напомнят от ПГТ .

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!