ГЕРБ закри предизборната си кампания

Кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ и кандидат – кмета за трети мандат на Община Бургас – Димитър Николов закриха днес официално предизборната кампания на партията за местния вот. На шатрата до Часовника се събраха десетки поддръжници и симпатизанти на кандидатите и заявиха готовността си в неделя да подкрепят своите избраници.

„По време на кампанията се срещнахме с максимален брой бургазлии. Чухме техните послания и въпроси. Надяваме, че в неделя всички бургазлии ще отидат до урните да гласуват за бъдещето на Бургас, защото бъдещето на Бургас е по-сигурно отколкото миналото”, каза водачът на листата за общински съветници на ПП ГЕРБ – Димитър Людиев.

„Аз използвах кампанията, за да слушам хората. Изслушах всички хора от населените места на Бургас, проведохме срещи във всички квартали на Бургас, чух проблемите, чух и поздравления за развитието на Бургас и проектите, които реализираме. По време на срещите бяха дискутирани въпроси, свързани с инфраструктурата, екологията, здравеопазването, образованието и си направих изводите, че програмата, която предложих за управлението на Бургас през следващите четири години е именно нужната програма за града” заяви Димитър Николов.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!