ГЕРБ в Средец: Продължаваме да работим за развитието на Странджа

„Поемаме конкретен ангажимент да продължим да работим за развитието на Странджа. Това ще се случи чрез целенасочена инвестиционна програма, която ще осигури възможност за насърчаване на биологичното земеделие, алтернативните форми на туризъм, социални дейности и използване потенциала на културното наследство. Ще насочим вниманието си към по-малките населени места и съпътстващата ги инфраструктура. Гласувайки ни доверие за пореден път, вие ще подкрепите и ключови реформи в сектори като здравеопазване, образование, енергетика, социални дейности”. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева по време на среща с жителите на Средец. На нея присъстваха областният лидер на партията Димитър Бойчев и останалите кандидати за народни представители Жечо Станков, Снежина Маджарова, Рафи Янчев и Таньо Костадинов.
Василева коментира, че е запозната с един от сериозните проблеми не само в община Средец, но и в други населени места в областта, а именно демографската криза. „В програмата ни сме заложили мерки за справяне с този проблем. Освен подпомагане на семействата, ще продължим да отделяме средства за изграждането на детски градини, площадки за игри и спортни съоръжения”, допълни тя.
Димитър Бойчев сподели колко е важно гражданите да гласуват на 5 октомври и да подкрепят програмата на ГЕРБ, за да има страната стабилно управление и да бъде възвърнато доверието на европейските ни партньори.
След срещата жителите на Средец имаха удоволствието да видят на сцената на читалището постановката „Бай Ганьо в театъра” на ДТ „Адриана Будевска” като жест от страна на ГЕРБ.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!