ГЕРБ в Руен: Обещаваме най-малко, но изпълняваме всички поети ангажименти

„Време е да се спре разделянето на хората на етноси. Всички ние сме български граждани. Нека с вота си на 5 октомври да покажем, че и жителите на община Руен сме готови да живеем в европейска държава”, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Рахим Ибрям по време на среща с хората от с. Люляково. Руенският регион има още един представител в листата на партията. Това е архитект Бончо Бончев, който е познат и с работата си като общински съветник. Той също призова местните жители да подкрепят промяната в този край на областта.

„Изборите ще определят как ще се развие живота ви през следващите 4 години. Затова, когато дойдат политици и ви агитират да гласувате за тях, защото сте от един етнос, от една религия и ще се отнасят с вас братски ги попитайте какво всъщност тези хора ще направят за вашите населени места. Замислете се от коя партия хората са по-добри стопани. Ние от ГЕРБ обещаваме най-малко, но изпълняваме всичките поети ангажименти. Погледнете Бургас, вижте и малки общини и градове в региона, които се управляват от ГЕРБ. Има голяма разлика”, каза кандидатът за депутат Семир Абу Мелих. Тъй като голяма част от мъжете в община Руен се занимават със строителство Абу Мелих подчерта един от основните акценти в предизборната програма на партията – санирането на старите жилищни сгради. „Когато това се случи нито един работник от вашия регион няма да остане без работа. Тази мащабна инициатива ще гарантира приходи и за най-малките фирми в тази сфера и техните служители. Това е проект, за който са необходими не машини, а хора. А когато сградите бъдат санирани това ще доведе и до много по-ниски сметки за електричество”, каза още депутатът от 42-рото Народно събрание.

Местните жители повдигнаха и темата здравеопазване. Семир Абу Мелих се ангажира, че негова лична кауза ще бъде пациентът да се превърне в центъра на вниманието в здравната система. „Това може да се случи само с премахване на монопола на Здравната каса”, категоричен е Абу Мелих.

След срещата жителите на с. Люляково имаха удоволствието да видят на сцената на читалището постановката „Бай Ганьо в театъра” като жест от страна на ГЕРБ.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!