ГЕРБ Бургас с благодарствено писмо към бургазлии

Лидерът на ГЕРБ за Бургаска област Димитър Бойчев, водачът на листата Ивелина Василева и кандидатите за народни представители, както и общинските ръководители на партията в региона изказват благодарността си към избирателите с отворено писмо. В него е записано следното:

Уважаеми съграждани,

За нас е изключителна чест да ви поздравим с поредната категорична победа на ГЕРБ в областта. Тя е факт благодарение на всички вас.

За пореден път вие избрахте европейското развитие на региона да продължи и се противопоставихте на опитите да бъде замразен растежа му.

Гласувахте за стабилност в управлението на държавата и повече прозрачност, което е гаранция за нови инвестиции и европейски програми.

С нашия вот показахме, че хората в Бургаска област са отговорни и не са безразлични към случващото се в държавата. Нашите съграждани знаят, че населените места в региона започнаха да променят своя облик и икономика при управлението на ГЕРБ.

Доверието на нашите избиратели е изключителна отговорност, която осъзнаваме. Това ни мотивира за нови предизвикателства пред развитието на Бургаски регион.

Благодарим и на всички останали хора в областта, които свободно упражниха правото си на глас в изборния ден. Именно това е демокрацията!

Благодарим и на най-младите гласоподаватели, които за първи път имаха възможност да дадат своя вот и сами да посочат пътя, по който България да се развива.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!