В Царево ще „Изпързалят лятото“

Една седмица остава до най-екстремното и най-вълнуващото морско приключение по Южното Черноморие. В рамките на три дни – 17, 18 и 19 юли Царево ще се превърне в безплатен увеселителен с фестивала „Изпързаляй лятото“.

Специално за събитието ще бъде разположена най-дългата водна пързалка в страната. Атракционното съоръжение ще се разпростира по улиците на Царево, до пристанище „Мичурин”. Сред първите, пуснали се по най-голямата пързалка на Балканите, ще бъде и Део. Популярният водещ ще забавлява гостите на тридневното събитие. Компания ще му прави рапърът Играта, както и диджеите на Hacienda beach club Mr. K и Dimo BG.

В непосредствена близост до пързалката ще бъде разположен и Big Blop, или с други думи – комбинация между скачане на батут и скокове във вода. Тъй като Голямата възглавница може да изпрати всеки на няколко метра напред – тя ще бъде разположена в открито море, на пристанище Мичурин. Ще бъде изградена и рампа за скок с колела в морето. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!