В Бургас представят мюзикъл за живота на Чарли Чаплин

Впечатляващият мюзикъл  „Чаплин“ за живота на великият актьор ще бъде представен в Бургас на 20 септември от 20.00 часа в Летния театър. Произведението е написано от композитора Крис Къртис и американския драматург Томас Миън .

Постановката  е на Борис Панкин, диригент е Страцимир Павлов, сценографията е на Константин Гарнизов, костюмите са  дело на Розина Макавеева, а  в главната роля  се превъплъщава майсторски  Мариян Бачев.  Партнират  му талантливи актьори, певци и танцьори, за да изградят разказа за живота на Чарли Чаплин  – знаменит филмов актьор, писател, продуцент и режисьор. Действието обхваща цялата му кариера и се разгръща от най-първото представление на Чаплин като дете в Лондон до трогателното присъждане на почетната награда „Оскар“ през 1972 г.

Шоуто, в което са преплетени всички видове изкуства – музика, театър, танц, пеене, кино,  представя пътя към славата на  обичания актьор, заедно с всички хора, изиграли основна роля  в живота му – неговата майка Хана, по-големия брат Сидни, четвъртата му жена Уна О, Нийл и журналистката Хеда Хопър. Биографията му е цветна мозайка от трудно детство, стихиен любовен живот и страстни политически убеждения.  Зрителите  стават свидетели на създаването на легендарните филми на Чаплин като „Детето“, „Цирк“, „Модерни времена“ и „Великият диктатор“.  „Чалин“ разказва за трогателната история на човека, който кара света да се смее чрез своя легендарен персонаж „Скитникът“, но трудно намира щастието в собствения си живот.

Спектакълът  се  „възприема на един дъх“ ,  актьорите са изцяло отдадени на ролите си, а  младият диригент Страцимир Павлов артистично   успява да извлече от  оркестъра  заложените  в музиката на Крис Къртис  драматизъм и  щастие.

Представление, което се помни дълго!

Билетите са в продажба чрез мрежата на Евентим, Грабо, както и на касата  на „Часовника“ в Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!