Възможната истина лъсва в бургаския куклен театър

Книгата на Волен Митев „Възможната истина” ще бъде представена в Бургас тази вечер. Литературната среща с водещ Кольо Пехливанов ще започне от 18.30 часа в Кукления театър. Свои мисли и впечатления за книгата ще сподели проф. Пламен Павлов – преподавател във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”.

Волен Митев е актьор в Държавен театър „Невена Коканова”- Ямбол. Завършил е Театрална академия, специалност Актьорско майсторство. Освен в ямболския театър, работил е и в Експериментално-сатиричен театър-Габрово и Нов Свободен Театър.

Автор е на романите „Куршуми на свободна практика” и „Куршуми на щат”. „Възможната истина” е неговата трета книга с главен герой частния детектив Крум Цеков. Предстои издаването на четвъртия му роман от тази поредица – „Добрият, лошият и Мария”. Написал е и детска пиеса – „Зайо Байо – детектив”. В момента работи и над пиеса за възрастни с работно заглавие „Царски му работи”.

За „Възможната истина” редакторът на книгата Христо Карастоянов споделя : „Възможно ли е миналото да се завърне и това завръщане да е ужасяващо? Възможно ли е то да пропука стари и уж проверени истини? И как точно това ще промени живота ни? … Така героят на Волен Митев за пореден път е изправен пред стъписващо разкритие. Прочетете тази книга и сами решете дали истината, до която авторът стига е наистина възможна…

„Прописах, за да не се пропия” – с характерното си чувство за хумор заявява  Волен Митев, но истината е, че вече 15 години честното частно ченге Крум Цеков върви заедно с него по ямболските улици. И е част от живота му.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!