Водачът на листата на „БСП лява България“ на посещение в Карнобат

Водачът на листата на „БСП лява България“ Петър Кънев: „За една година управление БСП доказа, че може да прави една добра социална политика.“

Водачът на „ БСП лява България“ за Бургаския регион и част от кандидат – депутатската листа бяха в Карнобат, за да се срещнат с членове и симпатизанти. Залата, в която се организира срещата едва побра всички желаещи, дошли да видят и чуят Петър Кънев, Атанс Зафиров, Пенко Атанасов, Тодор Байчев, Георги Тодоров и кандидатът от гражданската квота Ваня Чечева.

„ За да нямат доверие хората в политиците, са виновни самите политици. Този път няма да правим коалиции на всяка цена. Бях депутат, бях в най-важната комисия – икономическата и смятам, че успях да променя някои неща. Като цяло за една година управление БСП доказа, че може да прави една добра социална политика. Увеличихме минималната работна заплата, бе увеличена помощта за първолаци, стопирахме увеличаването на осигурителния стаж и възрастта за пенсиониране. Това са все неща, които не трябва да се забравят”- обърна се водачът на листата „БСП лява България“ Петър Кънев към присъстващите. И допълни, че независимо от тенденциозните интерпретации на едногодишното управление, не трябва да бъдат пренебрегнати резултатите от него.

„Това, което се случва в момента в България е страшно”- каза вторият в листата на „БСП лява България“ Атанас Зафиров. „Такава репресия, страх и политически уволнение, които ГЕРБ извършва в момента са недопустими за една нормална и демократична страна. Трябва да покажем , че ние сме силни и единни, за да можем да се справим с партията на Бойко Борисов. Виждате, че откакто служебното правителство е на власт, то не се занимава с подготовка за изборите, а се стреми да обезкърви откъм кадри БСП, премахва с лека ръка кадърни , способни и доказали се хора, които са членове на БСП или симпатизират на партията репресията от страна на ГЕРБ е зловеща”- каза още в изказването си Атанас Зафиров.

„Трябва да се мобилизираме, да вдигнем глава и да не се притесняваме, че на пети октомври ще гласуваме за БСП. Ако искаме достоен живот в справедлива България, трябва да изберем номер 22 – заяви кандидатът за депутат Пенко Атанасов.

Водачът на листата на БСП –лява България Петър Кънев и кандидатите за депутати отговаряха на всички въпроси, дори и провокативни. И така доказаха, че те не се страхуват от неудобните теми на деня, че могат да извадят поуките , а пък направеното до тук от тях им дава самочувствие да гледат и продължат напред.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!