„България Еър“ изпълнява полети по всичките си редовни линии, с изключение на Русия и Израел

Националният превозвач „България Еър“ няма отменени редовни полети по вътрешните си линии и линиите до Европа. Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си и лети редовно по всичките си директни маршрути, с изключение на Русия и Израел, където са въведени рестрикции от местните власти. До отмяна на забраните националният превозвач е преустановил и сезонните полети до Португалия и Ливан.

С три честоти на ден националният превозвач изпълнява полетите  си между София и Варна, а от 29 юни по веднъж на ден ще се изпълняват и полетите между София и Бургас. Авиокомпанията продължава да изпълнява полети и до Италия, Испания, Чехия, Австрия и останалите европейски линии, до които „България Еър“ оперира.

Повече информация може да откриете и в уебсайта на летище „София“, където се публикува актуална информация до 3 дни преди предстоящите полети.

Полетите на националния превозвач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки. Самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират преди и след всеки полет. Предпазните маски за задължителни по време на полет  както за екипажа, така и за пътниците. Всички самолети на „България Еър“ за оборудвани с въздушни HEPA филтри.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!