„България Еър“ въведе гъвкави условия за безплатна промяна на самолетни билети, закупени до края на август

Удобството и сигурността на пътниците винаги са били приоритет за националния превозвач „България Еър“, затова в динамичната обстановка, в която целият свят е поставен заради коронавируса, авиокомпанията въведе специални гъвкави и преференциални условия при нужда от промяна в плановете за пътуване. 

Всеки, който е купил самолетния си билет в периода 15 юли 2020 г. – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, или смяна на дестинацията.  Смяната на дата или име е напълно безплатна, без такса за преиздаване и без доплащане на разлика в цената за новоизбрания полет. В случай, че пътникът сменя дестинацията си, това става без такса за преиздаване, с доплащане единствено, ако има разлика в тарифата за полета до новоизбраната дестинация. В случай, че цената на новия билет е по-ниска от първоначално заплатената, разликата не може да бъде възстановена. 

Новите преференциални условия важат за всички, които са закупили билетите си между 15 юли и 31 август 2020 г. за пътуване, което ще започне до 31 март 2021 година.  За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се обърнат към издателя на билета, а ако той е закупен през уебсайта или приложението на „България Еър“, трябва да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на мейл callFB@air.bg.  

Гъвкавите условия за промяна на издаден билет са част от стремежа на „България Еър“ да отговори на всички нужди на клиентите си в предизвикателната и постоянно променяща се заради коронавируса обстановка в света

Националният превозвач продължава да изпълнява мисията си да лети, като до момента е възстановена над 65% процента от полетната програма на авиокомпанията. „България Еър“ изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции, и дори пусна допълнителни честоти до едни от най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам, Франкфурт и Атина, както и до Берлин и Цюрих.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват при още по-стриктни хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция, а в интерес на здравето на пасажерите е въведено и правило за задължително носене на предпазни маски от всички на борда на самолетите.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!