Бургаските деца опознават красотата на сезоните

Малчуганите от детска градина „Звездица“ и техните преподаватели с ентусиазъм се включват в програмата на Община Бургас “ Четири сезона“. Тази програма има за цел да поощри децата да прекарват повече време на открито.

Детска градина „Звездица“ активно участва в общинската програма с изнесени ситуации в двора на учебното заведение. Децата от трета и четвърта група получиха знания за техниката отпечатване демонстрирана от художничките Албена Попова и Рослава Джамбазова. Научиха разнообразни техники за отпечатване с подръчни материали- отпечатване с тарелка, хартия, торбичка, части от играчки, капачки, природни материали, монотипия. Децата се включиха с ентусиазъм да експериментират и демонстрират наученото.

Най- малките с г-жа Джамбазова, посетиха парка в морската градина и обследваха есенните промени, багрите на листата. Събраха есенни букети и много усмивки. Играха подвижни игри с топки в двора под ръководството на г-жа Динева. А порасналите художници от четвърта група, заедно с г-жа Райнова, рисуваха по натура есенни листа.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!