Бургазлийка представя България на световен конкурс за омъжени жени

Красивата бургазлийка Детелина Бакалова е сред 15-те претендентки за титлата MRS  PLANET 2015. Престижното събитие се провежда в Созопол. Цяла седмица жителите и гостите на града имат уникланaта възможност да видят отблизо  най-красивите омъжени жени. Самият  конкурс  е два дни. В петък вечерта е представянето на участничките в Амфитеатъра. Финалната церемония и награждаването ще бъде в уникалния бутиков комплекс ГРИЙН ЛАЙФ.

Бургаската красавица е известна бизнес дама. Тя е управител на агенцията за недвижими имоти А1-лидерът на пазара. Омъжена е , майка  на две деца. Зад гърба си  има редица изяви на модния подиум, както и  участие в „Мис България.”11301585_910307879029206_21037889_n

„Щастлива съм, че мога да представя моя роден град Бургас и България на този престижен конкурс”-заяви госпожа Бакалова. Тя с трепет очаква финалната вечер, когато смята да омае жури и публика с невероятна рокля на друга доказана бургазлийка –дизайнера Мария Диомова.

Всяка една от участничките в конкурса MRS  PLANET 2015 ще демонстрира освен много чар и красота и своя талант. Бургазлийката Детелина Бакалова ще се представи с артистичен танц.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!