БМФ Порт Бургас стимулира развитието на ватерпола в града

На международния турнир по водна топка за деца в гр. Батуми, Грузия,  чрез имиджова реклама ще бъде представен и БМФ Порт Бургас. Турнирът ще се проведе от 12 до 17 август 2014 г. Участието в него е с широки географски граници, а посланието чрез рекламните материали на бургаския порт ще отнесе отборът на Спортен клуб по водна топка „Черноморец”. Това е един от начините, по които дружеството подпомага и стимулира развитието на спорта в града.

Бургаският клуб по водна топка е сравнително млад, но вече е фактор в българския ватерпол. Както и всеки друг български спортен клуб, той е изправен пред поредица от проблеми, за чието решаване може да разчита единствено на социално ангажирания бизнес.

От 2012 г. насам БМФ Порт Бургас трайно присъства в обществения живот на града. Компанията – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад” осъществява последователна социална политика. Дружеството търси и насочва помощта си именно към местата, които имат нужда от подпомагане. С особено преимущество се ползват най-младите. За тях в началото на лятото бе организиран общоградски детски хепънинг. Месец по-късно БМФ дари средства за укрепването на рушащия се храм „Св. Св. Кирил и Методий”. Чрез поредната си спонсорска акция БМФ Порт Бургас иска да помогне на най-малките бургаски ватерполисти да разгърнат целия си потенциал и да се изкачат по най-високите стъпала на международните класации.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!