Благотворителен футболен турнир в Несебър

По случай националния празник 3-ти март Община Несебър, с личното съдействие на кмета Николай Димитров, организира благотворителен футболен турнир.  Събраните от него средства бяха в размер на 2660 лв., като 800лв. са от такса за участие, а останалите средства са събрани посредством дарителски кутии и продажба на хранителни продукти. Парите бяха  предназначени за каузата на дете с увреждане и предадени на семейство за подпомагане на рехабилитацията му.

В надпреварата за първото място се включиха 16 тима. Участващите отбори бяха от Гюльовца, Свети Влас, Равда, Несебър – стар град, училище „Любен Каравелов“, детско-юношеската школа  и други. Два от отборите бяха съставени от служители на Община Несебър.

С много амбиция и спортен хъс играчите се включиха в надпреварата, но до финала достигнаха отборът на „Черноморец“ – Несебър и отборът  на Община Несебър 2. Футболистите изиграха изключително оспорван и равностоен мач, като победител стана „Черноморец“.

И през двата турнирни дни състезателите бяха подкрепени от многобройна публика, която също се включи в благотворителната акция.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!