Бийтбоксъри от Балканите ще се състезават в Бургас

Бургас ще бъде домакин на първото Балканско първенство по бийтбокс. То ще се проведе на 31 август от 18:30 часа на открита сцена в непосредствена близост до КЦ „Морско казино“. Някои от най-добрите бийтбокс артисти от България и съседните й държави ще се изправят един срещу друг в директни битки за първата по рода си титла, осигуряваща квота за Световното бийтбокс първенство.

Състезанието ще протече в два етапа. Първият ще се проведе изцяло онлайн във facebook страницата на събитието. Всеки, който желае да участва, трябва да представи видеоклип на свое бийтбокс изпълнение с продължителност от 60 до 90 секунди. Видеото трябва да бъде качено в Youtube и публикувано на стената на събитието Balkan Beatbox Championship във facebook: 

 https://www.facebook.com/events/341964679674871/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1532365058290473 

Най-добрите 12 ще бъдат класирани за следващия етап – директните битки на сцената в Бургас. Крайният срок за подаване на видео заявките е 15 август 2018 г. Ще се приемат само такива от артисти, живеещи в държави на Балканите.

Събитието се организира от Българска бийтбокс асоциация, Община Бургас и Младежки културен център, с подкрепата на Световната бийтбокс федерация – Beatbox Battle,  инициативата „Бургас харесва младите“, музикална къща „Фактор“, Beatbox Battle TV, Beatbox Greece, Red Bull България и радио „Power FM“.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!