Безплатни прегледи за пациенти на хемодиализа в Бургас

На 14 декември 2019 г. специалист от световна величина ще консултира безплатно пациенти на хемодиализа в Бургас. Проф. д-р Талия Вайнщайн е с уникален клиничен опит в диагностиката и лечението на различни бъбречни патологии. Тя е преподавател в  университета в Тел Авив и асоцииран клиничен професор в катедрата по нефрология на Медицинския факултет на Технионския университет. Носител е на редица световни медицински отличия, президент е на Израелското дружество по нефрология и хипертония и член на комитета на Съюза на Европейската медицинските специалисти (UEMS) – Бъбречна секция.

Проф. д-р Вайнщайн идва в Бургас по покана на Диализен център NephroLife , където е консултант и част от екипа специалисти на Центъра, работещ по изреалско ноу-хау.

Гостуването на проф. д-р Вайнщайн в Бургас дава шанс на нуждаещите се да бъдат прегледани и консултирани от специалист с изключителна компетентност. Специализацията й включва възстановяване на бъбречната функция при диабетна нефропатия, автоимунен гломерулонефрит, уролитиаза, пиелонефрит и дисметаболитни синдроми, както и изготвяне на протоколи за перитонеална и системна диализа, като извежда дори тежки пациенти от състояние на уремична интоксикация. 

 

Проф. д-р Талия Вайнщайн ще приема напълно безплатно пациенти на хемодиализа на 14 декември, събота, в Диализен център NephroLife   – Бургас. 

За консултациите не са необходими направления от личните лекари.  Пациентите трябва да запишат час на тел: 056 / 555 – 588, 0800 11 881.

 

На 14 декември  2019 г. най-новият и най-модерно оборудван Диализен център кани гражданите на Бургас да посетят здравното заведение, за да се запознаят с възможностите, които предлага NephroLife.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!