Баба Камена от Ново Паничарево и други пострадали от наводненията получаха нова покъщина от ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ – Бургас Ивелина Василева и кандидатите за народни представители Димитър Бойчев и Диана Йорданова се срещнаха с баба Камена Терзиева от село Ново Паничарево.
След като, с помощта на техни колеги от Варна, изчистиха следите от наводнението в дома на възрастната жена сега й занесоха нова печка за готвене, кухненски шкаф и дрехи, тъй като голяма част от имуществото й бе унищожено по време на бедствието в област Бургас.
„Дойдоха някакви непознати хора да ме питат дали наистина аз съм писала благодарственото писмо до Бойко Борисов, а къде бяха когато цялата ми къща беше във вода? Само ГЕРБ бяха тук и ми помогнаха. Винаги ще съм ви благодарна“, сподели 71-годишната жена.
На срещата присъства и кметът на населеното място Яна Жекова, която според думите на баба Камена е била денонощно до местните хора.
Представителите на ГЕРБ-Бургас продължават да изпълняват поетите ангажименти към местните хора и в другите засегнати от водната стихия райони. Преди седмица част от засегнатите къщи бяха оборудвани с нова бяла техника. Сега кандидатите за депутати занесоха нови легла и матраци на едно от най-пострадалите семейства във вилна зона „Черниците“. Къщата на възрастните хора е била изцяло наводнена, имуществото унищожено, а самите те с много усилия са се спасили от бедствието.
Представителите бургаската структура дариха и дървени плоскости на друго пострадало семейство. Средствата за дарението са осигурени от „Клуба на предприемача“ към Гражданско сдружение ГЕРБ, членовете на който веднага откликнаха на призива за помощ. Това не е първият път, в който от клуба помагат на нуждаещи се хора.
„Да бъдеш съпричастен и да помагаш е човечност, а не предизборен пиар, каквито спекулации се появиха. Трябва да се научим да се обединяваме и да се подкрепяме и то не само когато ни сполети беда“, коментират кандидатите за народни представители.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!