Атанас Зафиров: „Възраждането на регион Странджа ще бъде сред личните ми приоритети”

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП лява България” Атанас Зафиров и Георги Бъклев се срещнаха с жители на Малко Търново. Те запознаха присъстващите с акценти от регионалната програма на коалицията, припомниха какво е направено от предходното правителство само за една година и отговориха на актуални въпроси.

„Въпреки трудностите, с които се сблъскахме, аз и моите колеги успяхме да постигнем много. Вярвам, че хората го оценят и че ще имаме възможност да продължим започнатото. За да се случи това, ние се нуждаем от Вашето доверие” , каза пред аудиторията Атанас Зафиров, втори в листата на „БСП лява България“.

Той заяви още, че сред личните приоритети, които си поставя са работата за възраждане на регион Странджа, преодоляването на демографския срив в населените места на община Малко Търново и възстановяването на традиционните за района отрасли.

В края на срещата Зафиров подари на всеки от присъстващите по един екземпляр от книгата на поета – антифашист Атанас Манчев „Готови за светли разпятия” , чието издаване кандидатът за депутат финансира лично.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!