TOMMY HILFIGER завладява Бургас

TOMMY HILFIGER завладява Бургас

Месец след откриването му, представителният магазин на световния бранд  Tommy Hilfiger се радва на все повече клиенти. Познавачите на марката се множат, защото държат на качеството и авторитета й. Лятната колекция на Tommy Hilfiger 2019 и аксесоарите на бранда са в култ към американския моден и свеж стил, който на моменти включва и провокиращ  дизайн. Дънки, обувки, чанти, рокли, спортно облекло и аксесоари в смарт кежуал стил са достъпни до всички, които държат  да бъдат в крак с модата и същевременно да показват свежа и ненатрапчива елегантност.

Многоцветни и интересни модели привличат и предизвикват непрестанно феновете на марката, тъй като зареждането на магазина в Триа Сити Център е всеки месец.

Линии на Tommy Hilfiger могат да се открият и в летните фирмени магазини на Триа Сити Център, намиращи се извън Бургас:

        * Созопол, хотел „Blu Bay”
        * Свети Влас,  „Марина
Диневи”
        * Слънчев бряг, хотел „Roma Palace”.

Покупка чрез електронния адрес на търговския център – shop.tria.bg е възможен избор, който гарантира качество, като спестява време.

TOMMY HILFIGER е един от водещите световни дизайнерски брандове.

Основан през 1985 г., той доставя първокласен стил, качество и стойност за потребителите по целия свят под марките TOMMY HILFIGER и TOMMY JEANS, с широка гама колекции, включително HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED, TommyXGigi, мъжки, дамски и детски спортни облекла, деним, аксесоари и обувки. Освен това марката е лицензирана за редица продукти, включително аромати, очила, часовници и обзавеждане за дома. Основателят Tommy Hilfiger остава главен дизайнер на компанията и осигурява лидерство и насоки за процеса на развитие.

TOMMY HILFIGER разполага с над 1400 магазина в 90 страни по целия свят. Сред посланиците на марката са моделите Хейли Болдуин и Уини Харлоу, актрисата Зендая и британският пилот от Формула 1 Луис Хамилтън.

????????????????

 

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/tommy-hilfiger-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81.html">
Pinterest
RSS