Bulgaria Air и Air Italy с нови полети през Милано към Малдивите

Bulgaria Air и Air Italy с нови полети през Милано към Малдивите

С наближаването на коледните празници, когато хубавите летни спомени стават все по-далечни, а мразовитите дни все повече, от Bulgaria Air и Air Italy са подготвили приятна изненада за всички, които искат да избягат от зимата. Благодарение на сътрудничеството на двете авиокомпании, с полетите на Bulgaria Air до Милано, а оттам с Air Italy всеки може да стигне до едно от най-приказните места на Земята – Малдивите.

През зимния сезон, когато е и най-подходящият сезон за пътуване до екзотични дестинации, с добавянето на нова честота на полетите си до Милано – и в петък, националният превозвач увеличава опциите за едно от най-удобните и комфортни пътувания до райските дестинации.

Пасажерите могат да си планират почивка със 7 или 9 нощувки, в зависимост от личните си предпочитания. Удобни възможности за полети на отиване се предлагат всеки четвъртък, а на връщане всеки петък и неделя. Самолетните билети са на цени от 568 евро и са с включен багаж.

Можете да резервирате Вашето пътуване бързо и лесно на www.air.bg

Остави коментар

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/en/bulgaria-air-%D0%B8-air-italy-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%BC%D0%B0%D0%BB.html">
Pinterest
RSS