Остават броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас

Остават броени дни до футболната надпревара за купата на БМФ Порт Бургас. Турнирът на малки вратички ще се проведе тази събота, 3 ноември, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа.  В състезанието ще се включат младежи на възраст от 16 до 18 години. Младите футболисти ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа  „Лудогорец – Цюрих”, който ще се играе на 13 декември в Разград. За победителите „БМФ Порт Бургас” организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.

Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.

Записването на желаещи да участват в турнира продължава до 2.11.2017 г. В надпреварата могат да се включат до 12 отбора. Единствените условия са младежите да се вместват в регламентираната възрастова граница и да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се състои на 2 ноември от 19:30 ч. в кафето на „Каменица Арена”.

Турнирът по футбол на малки вратички е  изцяло финансиран от „БМФ Порт Бургас” ЕАД – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”. Организаторите канят всички любители на футбола да подкрепят отборите от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 11 ноември 2017 г. от 10 часа.