Отборът на НЕГ „Гьоте“ завоюва купата на БМФ Порт Бургас за 2019 г.

Отборът на НЕГ „Гьоте“ завоюва купата на БМФ Порт Бургас за 2019 г.

Футболистите от немската спечелиха и голямата награда – билети за  мача от Лига Европа „Лудогорец – Ференцварош

Отборът на НЕГ „Гьоте“ – Бургас спечели купата на БМФ Порт Бургас в четвъртия турнир по мини футбол за младежи. Без загуба в груповата фаза и след изключително оспорван двубой с другите финалисти – отборът на Професионална гимназия  по мехатоелектротехника и електроника, момчетата от немската победиха с 3 на 2 /след изпълнение на дузпи/ и получиха златните медали и голямата награда – билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Ференцварош”. На 12 декември от трибуните на стадиона в Разград те ще подкрепят българския отбор в най-важния за него мач от популярния европейски клубен турнир. Билетите за мача, както и транспорта от Бургас до Разград и обратно, са осигурени „БМФ Порт Бургас”  ЕАД – концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад”.

Втори в турнира останаха футболистите на механото, а с бронзови медали и купа си тръгнаха  младежите от СУ „Любен Каравелов“, следвани от СУ „Епископ Константин Преславски”,  който остана четвърти в надпреварата.

Турнирът се провежда за четвърта поредна година и отново се превърна в истински спортен празник. В него участваха общо 8 отбора от : ПГЧЕ „В. Левски“, Професионална гимназия по транспорт, Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника, СУ “Свети Свети Кирил и Методий”, НЕГ „Гьоте”, СУ „Епископ Константин Преславски”,  СУ “Л. Каравелов” –  Несебър и сборния “Чук“.

Състезанието се проведе съгласно правилата, регламентирани в Наредбата на БФС по минифутбол. Отборите бяха разпределени чрез жребий в две групи и се състезаваха на принципа „всеки срещу всеки”. След края на груповата фаза победителите се срещнаха на полуфинал и финал.

За всички участници турнирът бе абсолютно безплатен. Освен голямата награда, купи и медали,  организаторите бяха подготвили предметни награди за класиралите се на второ и трето място, както и индивидуални подаръци за всеки участник в надпреварата.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/en/%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B3-%D0%B3%D1%8C%D0%BE%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%8E%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%82.html">
Pinterest
RSS