ГЕРБ уважи дамите от област Бургас с цветя по случай 8 март

За поредна година дамите в област Бургас бяха зарадвани от структурите на ГЕРБ със стотици цветя по случай 8 март. Седмица след инициативата с подаряване на мартенички, младежката структура на партията осъществи друго традиционно събитие. Областният председател Николай Василев заедно с част от членовете на МГЕРБ символично изненадаха с гербери разхождащите се жени в центъра на Бургас.

Събитието бе подкрепено от общинските съветници Антон Берданков и Георги Кузманов, ”Важно е вниманието, подкрепата и обичта винаги, не само в един определен ден. Но от усмивките, които видяхме днес, сме сигурно, че зарадвахме дамите в Бургас и направихме празникът им още по-цветен“, сподели Николай Василев.

Общинският съветник Лиляна Драгоева уважи поканата на ръководството на Дом за стари хора „Цветана и Анка Върбанови“ в Бургас. Тя поздрави възрастните дами за 8 март и бе част от организирания от тях празник. Драгоева и колегата й от Общинския съвет Карамфилка Апостолова бяха гости и на пенсионерски клуб „Надежда“ в кв. Крайморие.  Димчо Грудев посети дамите от двата пенсионерски клуба в бургаския квартал Долно Езерово, като им пожела да запазят усмивките и младежкия си дух.

От структурата на ГЕРБ в община Средец приятно изненадаха дамите от различни населени места, като им подариха цветя. Общинският ръководител на ГЕРБ-Карнобат и зам.-областен управител Владимир Крумов също зарадва представителите на Съюза на демократичните жени с гербери и ръчно изработени картички.