Bulgaria Air отново спечели голямата награда за авиокомпания на годината на Sky Awards 2019

Bulgaria Air отново спечели голямата награда за авиокомпания на годината на Sky Awards 2019

За втора поредна година националният превозвач на България беше отличен с най-голямата награда от престижния авиационен конкурс Sky Awards. Навръх 17-ия рожден ден на авиокомпанията, на бляскава церемония на 4 декември сред авио- и туристически експерти от цял свят, Bulgaria Air беше отличена с приза SKY AWARD 2019. Наградата се присъжда на най-предпочитаната авиокомпанията на българския пазар, а победителят е определен на базата на онлайн гласуване на пътниците, туристически агенти и оценка отмеждународнопризнато експертно жури.За отличието номинирани в същата категория бяха Lufthansa и Turkish Airlines.

Националният превозвач спечели и наградата „Най-предпочитана авиокомпания за къси и средни полети от/до България“ (Sky short/middle haul). „Благодаря за наградата. Не я получаваме за пръв път, което означава, че действително предлагаме добър продукт, който постоянно се стремим да развиваме и надграждаме.  Нищо от това нямаше да е възможно без помощта на партньорите ни, част от които сте тук днес. Вярвамe, че успехът се крие в поддържането на добри сътрудничества, затова в Bulgaria Air не приемаме другите авиокомпании като конкуренти, а като партньори“, заяви от сцената Мария Стоянова – търговски директор на Bulgaria Air.

Победителите в отделните категории се определят на база на онлайн проучване сред пътниците и професионалисти у нас. В него са гласували 6101 души от 147 населени места и 255 експерти от туристическия бизнес.

По време на церемонията по награждаване призове получиха още Turkish Airlines, Emirates, Lufthansa, KLM и други авиокомпании. Бяха връчени специални отличия и на най-добрите туристически агенти, а Bulgaria Air изненада и нищо неподозираща дама, която бе сред участниците в проучването на Sky Awards. Тя беше изтеглена на случаен принцип и спечели два безплатни двупосочни самолетни билета до избрана дестинация от портфолиото на Bulgaria Air. Подаръкът на авиокомпанията бе и част от инициативите, с които националният превозвач празнува 17-ия си рожден ден.  Всички пасажери на борда на самолетите нa Bulgaria Air вчера получиха специални ваучери със 17% отстъпка от следващия си полет, а макар поводът да е свършил, празникът продължава днес и утре. Всеки, който честити рождения ден на авиокомпанията при резервация на самолетен билет на 5 и 6 декември, също ще получи 17% отстъпка.

Наградите Sky Awards 2019 се провеждат всяка година в началото на декември в в рамките на форума Sky Day, който се организира в чест на Международния ден на гражданската авиация. Тази годината темата бе „Грижа и удовлетвореност на пътниците и клиентите“.

Остави коментар

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/bulgaria-air-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0.html">
Pinterest
RSS