Сватбено изложение в Гранд Хотел и СПА Приморец

Сватбено изложение в Гранд Хотел и СПА Приморец

В Бургас ще се проведе първото издание на най-новото специализирано сватбено изложение: Grand Wedding Expo. Организатор и домакин на форума е Гранд Хотел и СПА Приморец. За пръв път подобно представително мероприятие ще събере специалистите в областта – от сватбени агенции и флористи до сладкари и тематични модни брандове на автентична сватбена локация.

На 26 и 27 януари, в рамките на Grand Wedding Expo, ще бъдат показани последните тенденции в сватбените декорации и флоралните аранжировки. Бляскаво ревю ще представи най-новите колекции булчински рокли на водещи брандове, както и бутиково официално облекло за малките гости.  Бъдещите младоженци ще могат да видят и при желание да пробват, италиански брачни халки от злато и сребро със скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Във втория ден от изложението, своите красиви и вкусни творения ще представи водеща сладкарска верига. Екипът на ресторантите на Гранд Хотел и СПА Приморец начело с шеф-готвач Ивелин Кръстев и зам. шеф-готвач Красимир Петров от своя страна ще представят дегустационни сватбени менюта.

И през двата дни на Grand Wedding Expo в елегантния ресторант „Приморец“ на едноименния хотел, водещите сватбени агенции в града и областта ще представят различни маси с изготвени от тях сватбени аранжировки. Специалистите ще бъдат на разположение и за консултации.

Поканата от организаторите е отворена към всички, както за сватбени специалисти които искат да вземат участие, така и за бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Входът и за участници, и за гости на Grand Wedding Expo е свободен. Вижте всичко за сватбата на едно място в една автентична бляскава сватбена локация – Гранд Хотел и СПА Приморец. 

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/48037.html">
Pinterest
RSS