Бургазлии искат дърветата да се лекуват, а не да се отсичат

Община Бургас вече е била осъждана за геноцида, който прилага над дърветата в областния град Най-големите жертви на инфраструктурните проекти, които се реализират на територията на град Бургас, са дърветата. […] Read more »

Двудневен семинар за кармично пречистване ще се проведе в Бургас

На 9-10 февруари Зор Алеф ще проведе двудневен семинар на тема „Кармично пречистване. Правила и практики, освобождаващи от кармични обременения“. Участието на журналисти е със свободен вход и за двата дни. […] Read more »

Етнографкият музей представя изложба за развитието на фотографията

Изложба „Светлописците на Шумен“ на Регионален исторически музей Шумен могат да разгледат бургазлии и гостите на града в залата на Етнографската експозиция (ул. „Славянска“ 69) от 02 февруари 2018 г. Тя проследява развитието на […] Read more »

Премерете сили в състезание по дебати

Всеки, който иска може да премери сили в тазгодишното издание на Национален дебатьорски форум от 2 до 6 март в гр. Бургас. Събитието е организирано от Асоциация дебати България. През годините […] Read more »

Навършват се 140 години от Освобождението на Бургас

Една от най-светлите дати в историята на Бургас е денят на неговото освобождение от османско иго. На 6 февруари преди 140 години отрядът на полк. Лермонтов донася дълго жадуваната свобода. […] Read more »

Най-обичаните любовни песни на всички времена ще звучат в Приморец на 14 февруари

Влюбените, избрали да посрещнат утрото заедно в знаковия хотел, получават освен бляскава вечер и арома масаж за двама 14 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец както повелява традицията, ще […] Read more »

Бургаски депутати питат екоминистъра за замърсяването на въздуха

Народните представители от ПП ГЕРБ Бургас входираха парламентарно питане до министъра на околната среда и водите Нено Димов. То се отнася до състоянието на атмосферния въздух на територията на Община […] Read more »