Тайна вечеря „на сляпо“ в Приморец

Ако сте от хората с приключенски дух, не пропускайте да разкриете кулинарните традиции на България в  различен прочит на 26 януари от 19:30 часа Вкусната храна винаги си струва. Този […] Read more »

Фондация „Енчо Керязов“ предизвиква младите таланти

Кандидатури на ученици за Годишните награди на фондация „Енчо Керязов“ се приемат до 10 януари В края на миналата година стартира за седми пореден път кампанията на фондация „Енчо Керязов“  […] Read more »

В България се прехвърлят средно по 5100 имота на седмица

Сравнено с 2016 г., през 2017 г. има спад при сделките с имоти от 6,4 на сто  Данни на Агенцията по вписванията показват, че средно на седмица 5100 имота в […] Read more »

Били ли са ТЕ на Земята?

Спор на земни и извънземни теми ще се завихри пред публика в Дома на писателя тази неделя. Сблъсъкът ще бъде между поколенията фантасти в Бургас, които ще дебатират по интересни […] Read more »

Бум на сватби в Бургас

1090 двойки се врекоха във вечна любов през 2017 година Бум на сватбите в Бургас през 2017-та година отбелязва статистиката.  Бракосъчетанията в морския град са се увеличили с 206 в […] Read more »

Несебър отбеляза в аванс 170 години от рождението на Христо Ботев

Несебър отбеляза в аванс 170 години от рождението на поета-революционер Христо Ботев. Днес бе отдадена почит на голямата личност от нашата история с музикално-поетична програма и поднасяне на венци и […] Read more »