ТРИА СИТИ Център отново с изненади за бургазлии

Два дни с фрапиращи намаления в магазините на търговския комплекс за празника на Бургас

След изключително успешния „Черен петък”, ТРИА СИТИ център продължава с изненадите за своите клиенти.  В навечерието на празника на Бургас – Никулден и на самия празник всички магазини в търговския комплекс ще посрещат клиентите си с истински фрапиращи намаления.  На 5 и 6 декември / петък и събота/  бургазлии ще могат да направят своите желани покупки  изключително изгодно. За себе си или за любими хора – изборът е  голям: от отстъпки в цената до  60 % за нови колекции и  до 80% за по-отдавнашни.

Празничният дух, който завладява още от входа на ТРИА СИТИ център, ще се допълва от  класическа жива музика, която ще изпълва цялото пространство.  На 5 декември от 16 до 18 часа и на 6 декември от 11 до 13 часа и от 16 до 18 часа  посетителите на търговския център ще могат да се насладят на изпълненията  на майстори на класическата китара.

Своеобразният подарък на ТРИА СИТИ център за празника на Бургас допълва емоцията от новата визия на площад „Тройката”, в чиито ансамбъл чудесно се вписва самият търговски комплекс.