СПА център 6th Sense отвори врати след мащабно освежаване

От днес, СПА център 6th Sense отново е на разположение на всички любители на качествените рекреация и релакс. Перлата на Гранд Хотел и СПА Приморец за поредна година премина през мащабна реновация. Всяка година инфраструктурата в класния СПА център се обновява и освежава, за да може да предложи на своите гости най-качествена услуга.

6th Sense обхваща 3000 m² спа и уелнес зона с голям басейн, джакузи, сауна, финландска сауна, арома сауна, турска баня, парна баня, солено езеро, спа козметични услуги, масажни кабинети, фитнес (Lifefitness САЩ) със сертифицирани инструктори, индивидуални тренировки по бокс, групи или самостоятелни занятия по йога и водна гимнастика. Предлаганите СПА процедури за подобряване на здравето и характеристиката на кожата и тялото са над 160.

Част от 6th Sense е царството на красотата SENSE Beauty Salon. Там на разположение на дамите и господата, които държат на своя отличен външен вид са стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт, гримьор Катрин Валентинова и маникюрист Мариета Горанова. Панорамните прозорци на салона предлагат щедри гледки към зеленината на морската градина и близкото море. Гостите имат възможност да се потопят в 5-звездна грижа, в компанията на чаша шампанско, класни кафе или чай. Единствено тук в Бургас се предлагат терапиите за лице и тяло на световния бранд Biologique Recherche.

6th Sense е елегантен оазис създаден специално за вас. Екипът терапевти е на изключително високо ниво, като двама от най-новите колеги са със специализация екзотичния далекоизточен тай масаж. Ръководителят на центъра д-р Светла Шопова беше отличена с награда „СПА мениджър на годината“ от Българският съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) (2019).

Грижата е най-висшият подарък. Открийте я в СПА център 6th Sense – където професионализма, качеството и инвестицията в най-доброто за вас е основна ценност и приоритет.

За повече информация и запазване на часове: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg