Насладете се на любимия филм с частна прожекция в киносалон „Лазурен Бряг“

Подарете си любимия филм, вълнуваща спортна среща или детска прожекция – гости ще сте само вие

 

На 1 юни в Резиденция „Лазурен Бряг“ врати отвори най-новият киносалон на Бургас. Той обаче е по-различен. Тук няма да делите кино-изживяването си с десетки непознати. Очакват ви точно 8 места – но не какви да е. Удобните кожени фотьойли, отличната климатизация, наличните минибар и разбира се – задължителни пуканки означават само едно: ексклузивна частна прожекция само за вас!

 

Внимание спортни фенове! Залата е отличен избор да изгледате предстоящите срещи от Световното първенство по футбол, издание на Формула 1, тенис двубой на Григор Димитров или който и любим спорт да имате. Тук, спокойно можете да се насладите на играта, в отлична обстановка с всичко необходимо за подобно изживяване.

 

Родители, ако искате децата ви да гледат любимия си филм заедно с приятели в истинска кинозала, запазена само за тях – с достатъчно място и не само кожени фотьойли, но и барбарони за сядане, свържете се с нас. В „Лазурен Бряг“ ще откриете точно това, което ви трябва. Добре дошли са и тийнейджъри, които искат да изгледат любима лента в избрана компания.

 

Залата на „Лазурен Бряг“ е перфектното място и за хора, които искат да подарят на своята половинка ексклузивна кинопрожекция на избран филм в елегантна обстановка.  Изживяването определено си заслужава. 

 

В Резиденция „Лазурен Бряг“ ще откриете и СПА предложения – 18-метров басейн, сауна, парна баня, терапевти. Изберете своето любимо изкушение – и си го подарете днес. Ексклузивна кино прожекция, СПА изживяване или пък успешно бизнес мероприятие в отлично оборудвана конферентна зала за 12 човека – подходяща както за презентации и семинари в тесен кръг, така и за  различни обучения и уъркшопове. Изборът е Ваш – останалото оставете на нас.

 

За повече информация: +359 876 432 121