Джет състезание вдига адреналина в Приморско този уикенд

Поли Генова ще радва феновете на екстремния спорт

Джет състезание ще вдигне адреналина на жителите и гостите на Приморско този уикенд. Стартът на втория кръг от Републиканското първенство по джет ще бъде даден на 21 август /неделя/ от 10 часа на плаж „Перла“. JET SKI COMPETITION 2016 се провежда под патронажа на кмета на община Приморско д-р Димитър Германов.

Състезатели от цялата страна ще си дадат среща на красивия приморско плаж, за да премерят сили в елитното състезание. Те ще покажат умения в отделни категории, за мъже, жени и деца. Най-малките участници ще демонстрират способностите си и на своята машина в категория прав джет (jet ski) и седнал джет (runabout). Дамите пък ще имат възможността да се състезават и с двата вида джетове (прав и седнал) в отворен клас. До 110 к.с., до 180 к.с. и над 180 к.с седнал джет и прав джет е категорията, в която ще се надпреварват мъжете.

Водещ отново ще е най-атрактивният български тв водещ и актьор Атанас Михайлов. Финалистката от Евровизия Поли Генова пък ще се погрижи за доброто настроение на всички, който изберат да станат част от JET SKI COMPETITION 2016. Преди изпълнителката на летния хит „Дай ми любовта“ като подгряваща група ще се включат и момичетата от „ЛаТиДа“.

Всички желаещи да участват в надпреварата могат да се запишат на тел. 0887 722 633 – Тодор Костов, или на място в деня на състезанието.