Щедри подаръци и отстъпки в ТРИА Сити Център за Свети Валентин

Световно известният бранд Tommy Hilfiger идва в Бургас през март

Свети Валентин никога не е бил толкова щедър към влюбените както тази година. Със специални награди и големи отстъпки ТРИА Сити Център ще направи празника им неповторим.

В продължение на цяла седмица – от 11 февруари до 17 февруари включително, всички зимни колекции от марките: ЕА7, Kocca , Freddy, North Sails, Emporio Armani underwearq Salsa Jeans, Silvian Heach, Just Cavalli се предлагат с 40% отстъпка. Изненади за своите клиенти са подготвили и от Paradox, Perfumery,  Pause Jeans, Torrini Leather,   както и от магазин  Carpe Diem и Mayoral.

Вече е в ход свети валентинската томбола. Всеки, направил покупка за над 100 лв. в обект на търговския център, може да спечели една от 5-те награди: 1 награда –  ваучер за пазаруване на стойност 200 лв., 2 награда – ваучер за пазаруване на стойност 100 лв., 3-та, 4-та, и 5-та награда – ваучер за услуги в Studio Vogue, което ще предложи на спечелилите изискан грим, сешоар и маникюр.

Томболата ще бъде финализирана на 15 февруари,  печелившите ще бъдат изтеглени в 12 часа във фейсбук и известени чрез телефонно обаждане.

Романтичен ще е денят на влюбените в ТРИА Сити Център. На 14 февруари от 15 часа на първия етаж в търговския център ще звучат нежните и докосващи изпълнения на очарователното трио „Вива” от Бургаската филхармония.

Пролетта наближава, а  с нея и следващите големи изненади на ТРИА Сити Център. През март тук ще отвори врати първият ексклузивен магазин на световно известната марка за облекло Tommy Hilfiger.