Царството на здравата и красива коса отвори врати: SENSE Beauty Salon

Царството на здравата и красива коса отвори врати: SENSE Beauty Salon

Освен с изцяло обновена визия, той може да се похвали и с ново попълнение в екипа: топ коафьорът Димитър Мавродиев

Врати отвори царството на здравата и красива коса: SENSE Beauty Salon. Мястото е познато на дамите и господата, които държат на своята визия и я доверяват на най-добрите специалисти по красота: Гранд Хотел и СПА Приморец.

Освен ново име салонът в 5-звездния хотел има и изцяло обновен интериор. Специално обособен кът предлага да се насладите на чаша шампанско или класно кафе, с панорамна гледка към морето и градината. Разкошна стена от цветя и зеленина придава допълнителни нотки красота и изтънченост на атмосферата. Панорамни прозорци се грижат за изобилието от естествена светлина. Тоновете в злато, бяло, тъмно дърво и екрю преливат от един детайл на интериора в друг, в цялостна съвършена симфония – защото обстановката има значение.

Освен топ коафьорът Ксения Вълева, в SENSE Beauty Salon ви очаква и най-новото попълнение на екипа – нейният колега, познат и обичан от ценителите на безупречната визия – Димитър Мавродиев. Те определено знаят какво обича вашата коса, от какво има нужда и как да я преобразят в приказни цветове и прически – защото заслужавате най-доброто. Разбира се, сладките часове тук винаги започват с диагностика на коса и скалп и проследяване здравето на косата ви с помощта на специална картотека. Продуктите, с които Ксения и Митко работят са на световните брандове, на които залагат професионалистите по света – Balmain и Kérastase.

За да е пълна грижата за отличната ви визия, тук вече ще откриете и гримьор: Катрин Недякова. Тя е на ваше разположение както за красив грим за вечерно или друго специално мероприятие, така и за изискан дневен макиаж. Палитрата услуги в SENSE Beauty Salon допълват маникюр и декоративен СПА и медицински педикюр.

SENSE Beauty Salon ви кани на среща – с още по-доброто ви „аз“ на място, на което естетика, грижа, здраве и висок професионализъм са най-висши ценности. Цените ли? Напълно достъпни и балансирани са.

За повече информация и запазване на час: +359 56 840 500 | spa@hotelprimoretz.bg

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%BE.html">
Pinterest
RSS