ФСБ идват за Burgas Jam’2019

ФСБ идват за Burgas Jam’2019

Днес стартира продажбата на промо билети с цена 14 лева

Легендарната рок формация ФСБ потвърди участието си в тазгодишното трето издание на Burgas Jam’2019. Паметливи меломани си спомниха, че за последно ФСБ са свирили на живо в Бургас през 2000 година в спортна зала „Младост“. На 27 юли тази година ще ги посрещнем отново и ще се насладим на песните им, любими на почитателите на рока. 

ФСБ ще представи в Бургас уникалния си спектакъл „40 години ФСБ“.

Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще „рисуват“ образа на времето със своята музика – актуална, значима, изпълнена с човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем „високо, високо, високо“. Заедно с тях на сцената ще видим петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков – барабани, Борислав Бояджиев – перкусия.

„Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от „глътка въздух“ и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща! До скоро, Бургас!“, казаха музикантите от ФСБ в специално обръщение към бургаската публика.

Който е идвал на Burgas Jam през 2017 и 2018 г., когато се проведоха неговите първо и второ издание, знае, че главен герой във фестивала е китарната музика и той се провежда на уникално място с неповторима атмосфера – Зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас, до Морска гара, край морето и под звездите. Надяваме се на третото издание да дойдат хора от близо и далеч, които са споделяли един с друг прекрасните мигове на младостта, след това животът ги е разделил, но не завинаги. Вярваме, че заедно с ФСБ можем да си направим на Burgas Jam най-якия #10 years challenge, като се съберем със старите приятели и изпеем заедно:

„Пак да се срещнем след десет години,

за да разкаже всеки от нас

със какво се е преборил,

от какво не е заспивал

и какво е надживял“.

Община Бургас и нейните партньори в организирането на Burgas Jam решиха да не променят цените от миналата година. Така че още днес следобед можете да потърсите и закупите своя промо билет с цена 14 лева от мрежите на Eventim и Grabo. Цената на редовен билет ще бъде 18 лева.

Очаквайте скоро новини за останалите участници в Burgas Jam’2019, които ще поделят фестивалната сцена с ФСБ.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%84%D1%81%D0%B1-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0-burgas-jam2019.html">
Pinterest
RSS