Фестивал на крафт бирата в Бургас

Фестивал на крафт бирата в Бургас

Вече заявиха участие 10 от най-известните крафт пивоварни в България

В разгара на лятото бургаската пивоварна „Металхед“ организира със съдействието на Община Бургас дебютното издание на фестивал за всички фенове на крафт бирата! Metalhead Beer Festival ще се проведе на 3 и 4 август в парк „Минерални бани“. Участие в него вече потвърдиха 10 от най-известните крафт пивоварни в България. Очаква се да се присъединят и още производители.

Събитието ще бъде мащабно и изпълнено с приятни емоции. Локацията е много предразполагаща за това. Под дебелата сянка в парк „Минерални бани“ ще е прохладно и лятната жега няма да се усеща силно. Мястото е благоустроено през последните години от Общината, социално, харесвано и посещавано. Дотам се стига и с автомобил, и с градски транспорт. Организаторите ще предложат вкусна храна, традиционни и нетрадиционни мезета за бирата, съобразени с претенциозния август. За ценителите на живата музика ще бъдат поканени млади рок изпълнители и поп ентусиасти, които ще вдигнат купона на макс. В съпровождащата програма на Metalhead Beer Festival ще има стрийт спортове – скейтбординг, каране на кънки и други забавления.

Главните организатори на събитието са двамата инвеститори на новата крафт пивоварна за ценители Ганчо Кожухаров и Митко Митев. Самата производствена база се намира именно в парк „Минерални бани“.

До момента „Металхед“ са създали и предлагат на пазара седем вида бира с уникален вкус. Продуктите им носят имената на знакови песни от култови метъл банди – Your girlfriend’s girlfriend, Lickitup, Space Lord, Hop Suey, Metalingus, Sweet stout of mine, Headbangers boil.

* За интересни подробности около предстоящия фестивал на крафт бирата, кои пивоварни и как ще участват, кои изпълнители ще чуем, следете страницата на събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/361200471157747/

* Бургаското музикално лято отново ще е на най-високо ниво. Няма да сбъркате, ако планирате отпуската си така, че да посетите още:

– ФСБ на Burgas Jam – https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/37717

– SPICE MUSIC FESTIVAL – 90`S EDITION на Морска гара – https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/37512.

– Оформя се много силно издание на фестивала „Джаз в Бургас“, скоро ще научите кои български и чуждестранни звезди ще чуем през лятото на сцената в експоцентър „Флора“.

– Като бургаския Джулай друг няма, до дни ще обявим имената на тазгодишните участници.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%82-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81.html">
Pinterest
RSS