Училището в Приморско подреди благотворителен базар в Общината

Училището в Приморско подреди благотворителен базар в Общината

Децата сурвакаха за здраве и успех кмета д-р Димитър Германов

Ученици от СУ „Н. Вапцаров“ зарадваха служителите на Община Приморско с богата коледна програма и благотворителен базар. Децата сурвакаха кмета на морската община д-р Димитър Германов и председателя на Общинския съвет Златина Тюлиева.

Залата на общински съвет се оказа тясна за всички желаещи да се насладят на изпълненията, подготвени от възпитаниците на местното училище. Децата с празнично вдъхновение пяха коледни песни и рецитираха стихове.

123По традиция и тази година ученици, облечени в народни носии сурвакаха кметът Германов с ръчно изработените сурвачки и наричаха за здраве и успех през новата година. Градоначалникът благодари на малчуганите и ги дари с голяма кошница с лакомства. Председателят на общински съвет Златина Тюлиева също получи благословията на сурвакарите.

Празникът на СУ „Н. Вапцаров“ продължи в изложбената зала на Общината с коледен благотворител базар. В кампанията се включиха децата и техните родители, а жители и гости на Приморско се редяха на опашка, за да си купят от традиционните ястия и ръчно изработените коледни сувенири. Към доброто дело се присъединиха с покупки кметът д-р Германов, зам. – кметът Захарина Неделчева и председателят Златина Тюлиева.

Част от събраните средства ще послужат за процедури по рехабилитация на дете със специални образователни потребности от училището в Приморско.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82.html">
Pinterest
RSS