Туристи вече заплащат „синя зона“ в Слънчев бряг чрез мобилната платформа URBO

Туристи вече заплащат „синя зона“ в Слънчев бряг чрез мобилната платформа URBO

Над 600 туристи в Слънчев бряг вече заплащат платено паркиране в „синя зона“ на територията на комплекса и чрез мобилната платформа URBO. Само за седмица след стартирането на тази функционалност през туристически сезон 2019, потребителите се възползват и от тази възможност за разплащане посредством банкова карта в приложението.

„Услугата е предпочитана и изключително удобна за чуждестранните туристи, тъй като стандартният SMS метод е недостъпен за тях, поради факта, че са абонати на чужди оператори. Платформата URBO е единствената им възможност за дигитално заплащане за паркомясто.“, коментира Андрей Лилов, един от създателите на приложението.

Възможността за плащането за паркиране е особено атрактивна и за местните жители и туристи от България, които биха спестили стойността на SMS-а, като в допълнение получават допълнителни екстри от приложението.

„Миналия туристически сезон за първи път въведохме мобилно приложение на територията на Слънчев бряг – Smart Pass Sunny Beach, съвместен проект на ЮПАСС и „Слънчев бряг“ АД. През настоящата 2019 г. приложението вече е част от националната платформа URBO под името URBO Sunny Beach. Вследствие на обединението, в Слънчев бряг станаха достъпни множество нови електронни услуги, насочени към туристите, гостите и жителите на комплекса.“, заяви Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

URBO представлява уеб портал и мобилна апликация за забавление и пълноценно прекарване на свободното време в полза както на туристите, така и на активните жители в градска среда. Чрез платформата можете бързо и лесно да изберете какво да правите в свободното си време, както и да закупите електронни билети за турове, атракции, разходки с лодки, екстремни и водни преживявания.

От този сезон, гостите на Слънчев бряг и потребителите на платформата могат да закупят и карти за отстъпки с до 35% намаление от цената на над 500 услуги, предлагани в националната платформа. Преференциални намаления получават и в заведенията, ресторантите и физическите обекти, които са част от URBO.

 

 

 

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D1%81.html">
Pinterest
RSS