Триа Сити център – бургаският адрес на любовта

Триа Сити център – бургаският адрес на любовта

Богдан Томов гостува в търговския комплекс със специално Свети Валентинско шоу

ТРИА Сити Център отново е адресът на любовта в Бургас. Специалният подарък за всички в деня на Свети Валентин е шоуто на Богдан Томов, който ще се раздаде без остатък, за да развесели и възнагради посетителите на търговския комплекс с музика, танци и смях!  Той ще и бъде посредник на Късмета в тегленето на традиционната празнична томбола. Това ще се случи на 14 февруари.bt

kut na vlubeniteСпециалната романтична украса в търговския комплекс още от сега създава Свети Валентинска атмосфера. Канапе под огромно сърце с пеперуди е чудесен фон за селфита на влюбени двойки – за спомен, но и за награда от играта във Фейсбук.  Авторска снимка с любимия човек, направена и на всяко друго място и изпратена като съобщение, придружено с име, рождена дата, телефонен номер и имейл,  дава шанс за награда. Публикувана във фотоалбума “Тя & Той“, снимката започва да събира лайкове. Десетте снимки, получили най-много харесвания, ще влязат в томбола, от която ще се изтеглят  трима финалисти. Те ще получат ваучери за покупки, съответно за 300, 200  и 100 лева, които ще важат за марките: KOCCA, Salsa, Antony Moratto, Versace Jeans, Dolce & Gabbana, EA7, Phard, MCS, C’N’C, Freddy, Zu Elements, Primo Emporio, FOX, Alcott, Masons, Guess, Galliano, Just Cavalli.  Играта вече е набрала скорост, финалът ще бъде на 14 февруари.

4tsНа самия ден на Свети Валентин от 11 часа живи „купидони” ще правят празника още по-вълнуващ. Те ще черпят с шоколадови бонбони и ще раздават валентинки, които всеки може да залепи върху огромното сърце, като си пожелае нещо. И желанието ще се сбъдне!

Традицията да се предизвика късмета ще бъде спазена и тази година. Томболата на ТРИА Сити Център е с щедри награди: таблет, ваучери за пазаруване и още разнообразни подаръци, които могат да бъдат споделени с любимия човек!

Всеки, направил покупка в магазините на търговския център между 4 и 14 февруари на стойност над 50 лева, участва в томболата и получава ваучер за чаша вино в Кафе Рома, който важи за деня на Свети Валентин от 13 до 15 часа!

Магазините в ТРИА Сити Център са обявили изключително атрактивни намаления за празника – между 50 и 80% на зимните колекции, както и аксесоари –подарък към покупките. Празничната промоция на  марките Алкотт и Зу Елементс е на принципа: плащаш едно, получаваш две.

Гаранция за един неповторим Свети Валентин в ТРИА Сити Център, освен изгодното пазаруване и романтичните изненади, е и музикалният фон за празника. От 11 часа на 14 февруари в търговския  център ще звучат изпълненията на Дуо Мираж. Живата музика ще прелее в кулминацията на празника – шоуто на Богдан Томов!

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%81-%D0%BD.html">
Pinterest
RSS