СУ „Никола Вапцаров“ чества патронния си празник

СУ „Никола Вапцаров“ чества патронния си празник

С тържествен концерт учениците от СУ „Никола Вапцаров“ в Приморско отбелязахa днес 110-годишнината от рождението на своя патрон.  Възпитаниците на приморското училище представиха богата празнична програма с изпълнения на песни и танци и презентация на тема „Нашето училище преди и сега“.

Директорът на училището госпожа  Казларова  поздрави присъстващите ученици, учители, родители и гости и награди учениците и учителите, които са се отличили през годината и са помогнали за издигане авторитета на училището и града.

Днес нашето училище продължава святата мисия – да образова и да възпитава личности с гражданско съзнание, като следва съвременните образователни тенденции и отговаря на нарастващите изисквания на променящия се свят.

Гости на празника бяха кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов, председателя на общински съвет Приморско госпожа Златина Тюлиева, членове на училищното настоятелство, бивши учители и общински съветници.  Емоционален финал поставиха децата от Детска вокална група „ Морски звездички“, които издигнаха лозунг – Да направим добро.

Остави коментар

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%81%D1%83-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BF%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD.html">
Pinterest
RSS