Стефан Данаилов пред бургаска публика

Стефан Данаилов пред бургаска публика

Стефан Данаилов излиза  на сцената на Операта като Чарлс в хитовата постановка „Актрисата”  на 18 юли от 19.00 часа. Известната актриса Аня Пенчева ще му партнира в ролята на Лилия Мартин.

„Актрисата“ безспорно е театралното събитие на годината и се играе във всички градове в България при голям зрителски интерес. Постановката е на драматурга Питър Куилтър, а музиката е специално написана за нея от Иван Лечев. 

Спектакълът идва в Бургас   благодарение на Маруся Русева и „Арт ателие”.                                   

Режисьор на комедията е Росица Обрешкова, драматург – Мирела Иванова,сценограф – Елена Иванова, а по костюмите, музиката и фотографията са творили Елена Иванова, Иван Лечев и Божидар Марков.

Актрисата Лилия Мартин иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си. Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота й мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има? Отговорите на всички тези въпроси ще открием на премиерата на хитовата постановка „Актрисата”.

„Арт ателие” и организаторите на изложбата „ Тутанкамон”  правят жест към почитателите на театъра. Всеки, който закупи билет за премиерата на „Актрисата”,  ще може да се снабди и с билет за изложбата на супер преференциална цена от 11лв. Тези, които вече имат билети за постановката, могат да се възползват от промоцията в деня на представлението, показвайки своя билет на касата.

Остави коментар

*

Facebook
SHARE
Следи чрез Email
Google+
http://nabrega.bg/%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA.html">
Pinterest
RSS